Sofie Lykke Sørensen

Information engineer

Hos Enversion arbejder jeg med:

Flere regioner har valgt at lægge budgetansvaret ud på de enkelte sygehuse. Det betyder, at sygehusene har et øget fokus på at sikre sig, at de har styr på de mellemregionale udgifter og indtægter. Jeg hjælper dem med at lave det analysefundament, de har behov for til at imødegå denne opgave.  Det indebærer bl.a. at der indarbejdes forretningslogik i datafundamentet, samt at det udstilles for forretningsbrugerne på en let tilgængelig måde, så det tilfredsstiller deres analysebehov.

Fagligt interesserer jeg mig for:

Dialog med kunder, projektledelse, sikring af fremdrift samt at få lov til at opnå forretningsforståelse og benytte denne til at finde gode løsninger til at dække kundens behov. Jeg er vild med at analysere og bearbejde data og transformere det til værdifuld information for forretningsbrugere.

I fritiden er jeg engageret i:

Jeg er typen der har alt for mange interesser til at jeg kan finde tid til at dyrke dem alle. Familien er altid højeste prioritet, og fysisk aktivitet er alfa og omega for mig. Jeg elsker at være sammen med folk, så jeg har svært ved at sige nej til et socialt arrangement. Af andre interesser kan jeg nævne kor, cykling, løb, fjeldvandring, skiløb og sejlads.