Peter Fogh

Information engineer, student associate

Hos Enversion arbejder jeg med:

Mit speciale omhandlende generering af epikriser - udskrivningsbreve - ved hjælp af machine learning, hvilket kan skabe stor værdi, da danske læger dagligt bruger deres værdifulde tid på at producere disse udskrivningsbreve om deres patienter. Gennem min kandidat i datalogi har jeg samarbejdet med Enversion ved flere lejligheder. Blandt andet i et projekt hvor vi forsøgte at omdanne menneskeskrevet EPJ-tekst til struktureret data, hvilket for eksempel ville gøre statistiske analyser nemmere at udføre.

Fagligt interesserer jeg mig for:

At udvikle datalogiske løsninger, som skaber værdi for samfundet og de mennesker, som skal bruge systemerne. Software har altid interesseret mig, da det rummer et stort innovativt potentiale. Især machine learning finder jeg spændende, da det er et område i rivende udvikling, som, jeg mener, radikalt vil ændre vores fremtid især inden for sundhedsvæsenet.

I fritiden er jeg engageret i:

At bruge min tid på motion samt hygge med min kæreste, familie, og venner. Jeg lytter tit til musik, om det så er, når jeg arbejder, motionerer eller slapper af. Dog bliver guitaren eller trommerne også fundet frem i ny og næ, da musik har interesseret mig, siden jeg var lille.