Lars Kruse

Markedsanalytiker

Hos Enversion arbejder jeg med:

Helt grundlæggende at tage kontakt til mulige kunder – primært inden for det private erhvervsliv –  og at tage temperaturen på markedet. Det vil ofte være mig, der ringer ud for at invitere mig selv på en kop kaffe – enten for at høre, om vi kan hjælpe med at løse nogle opgaver, eller for at få lov til at høre om hvad der rører sig i erhvervslivet udenfor dataminerne. Alt sammen for at være på forkant med udviklingen, så vi ikke sælger forældede løsninger, men tværtimod er et skridt foran på vegne af vores kunder.

Fagligt interesserer jeg mig for:

Jeg synes, det er spændende at være med til at løse noget komplekst ved at tænke simpelt. Og så er det spændende at sidde som leddet imellem de lærde, de kloge, dem der kan alle metoderne til at udvikle de her komplekse dataløsninger og så kunderne, der skal bruge dem.

I min fritid er jeg engageret i:

Mine to børn på seks og otte år og min kæreste, som i øvrigt også har to børn på seks og otte år. Så hver anden uge er det vildt gang i den hjemme hos mig! Så løber jeg ret meget for tiden og spiller fodbold. Og så elsker jeg en god kop kaffe…