Astrid Ankjær Rasmussen

Blæksprutte

Hos Enversion arbejder jeg med:

Jeg laver lidt af hvert. For det første har jeg komponeret Enversions soundscape – et signaturværk, der bruges til fx firmaets film, konferencer og den slags. Derudover er jeg praktisk gris, som sørger for, der er kaffe til møderne og så videre. Og endelig hjælper jeg indimellem med at træne algoritmer.

Fagligt interesserer jeg mig for:

Gadgets og hvad de kan bruges til. Og at udforske spændingsfeltet mellem det kunstneriske, og hvad der er datamæssigt og elektronisk muligt.

I min fritid er jeg engageret i:

Jeg spiller elektronisk musik i en stil der fusionerer mellem et virvar af wonderland-vibes og et fattet pulserende dyb. I løbet af 2017 udgiver mit første album med ni tracks i samarbejde med det århusianske indie label ’Few of Us’. Derudover har jeg søgt ind på filosofi-studiet her i Aarhus, men jeg må ærligt erkende at intet ligger fast endnu. Jeg vil gerne beskæftige mig med musik, lyd, komposition og elektronik – så noget i retningen af producer-professionen, men der er jo mange veje, der kan føre derhen. Jeg arbejder også ved et kulturhus, når jeg ikke er på arbejde hos Enversion.