Adam Taudal Hede

Information engineer

Hos Enversion arbejder jeg med:

Jeg forsøger at danne mig et overblik over, hvad der sker inden for alternativ kræftbehandling i forbindelse med et projekt, vi arbejder på sammen med Kræftens Bekæmpelse. Kort fortalt går det ud på at bygge en database om, hvad kræftpatienter prøver af alternativ behandling. En database man forhåbentlig på sigt kan lave udtræk af og analysere på.

Fagligt interesserer jeg mig for:

Krydsfeltet mellem machine learning og data, der kan komme samfundet til gavn. Sådan uden at svinge alt for højt med den heroiske fane, så vil jeg gerne sætte mit lille mærke på verden ved at være med til at arbejde med projekter, der rykker noget. Og jeg eksperimenterer gerne med metoder og angrebsvinkler for at nå et resultat.

I min fritid er jeg engageret i:

Jeg er i gang med at skrive projektseminar på 9. Semester af mit statskundskabs-studium. Derudover bruger jeg rigtig meget tid og økonomi på at tage på studieture. For eksempel til Sydkorea, Rio, Sydafrika og USA – hvert sted med hvert sit fokus. Så bor jeg på kollegium og nyder i den grad kollegielivet, så længe det varer.