Om Enversion

Vi arbejder for at data skal bruges begavet

Drømmen om

at gøre en forskel

mathias ved skærmen

Om Enversion A/S

Enversion A/S er en IT-virksomhed, der arbejder for at revolutionere måden, hvorpå data proaktivt understøtter beslutningsprocesser. Med kompetencer inden for kunstig intelligens og maskinlæring i verdensklasse, udvikler vi intelligente assistenter. Intelligente assistenter, der lærer af de data, vi giver dem. En læring, eksperter og beslutningstagere derefter kan basere deres beslutninger på, så disse rent faktisk bygges på reel viden og erfaring. På den måde bygger vi løsninger, der giver vores kunder endnu bedre forudsætninger for at være skarpe til det, de er dygtige til. Se mere her:

I øjeblikket arbejder vi primært med kunder inden for sundhedssektoren og den finansielle sektor. Sektorer, der skal håndtere store mængder af data fra mange forskellige systemer. 

I alt hvad vi laver, er vi af den grundlæggende overbevisning, at vores arbejde skal skabe reel og målbar værdi for vores kunder og ikke blot være et middel til at betale vores løn. Vi insisterer på at ændre verden til det bedre og samtidig køre en god forretning. 

Vores vækststrategi for 2016-2019 er aggressiv og fokuserer på at skabe intelligente IT-løsninger til datadrevet beslutningsstøtte.

Vores værktøjskasse består af de nyeste data science-teknikker som for eksempel kunstig intelligens, machine learning, data mining, text mining og operationsanalyse. Vi anvender i dagligdagen udviklerværktøjer som eksempelvis Microsoft SQL, SAS, R, Python og C#.

Du kan læse mere om vores arbejdsprocesser her, historien bag Enversion A/S her og lære os bedre at kende her.