Vores ekspertise - jeres behov

Vi vil gøre verden bedre - en bit af gangen

Hvad kan vi?

Vores mission

Vi mener, at data skal bruges. Bruges til at blive klogere, gøre ting smartere og lette arbejdet til gavn for mennesker. Hver dag indsamles der oceaner af informationer både i det offentlige og det private. Men alle disse informationer er ikke noget i sig selv. De skal kunne bruges, findes frem, kombineres og analyseres på, hvis de skal gøre gavn. Og her er vi eksperterne, der kan hjælpe.

mathias ved skærmen

Hvad kan vi?

 

Vi er eksperter i at bygge assistentsystemer, der skaber overblik over enorme mængder af data, der oftest ligger spredt i forskellige systemer, og gøre dem tilgængelige og brugbare.

Det kan vi dels, fordi vi - i modsætning til mange andre datavirksomheder - aldrig smider data væk i vores arbejdsproces, dels fordi vores folk er i verdensklasse inden for felterne maskinlæring, datamodellering og kunstig intelligens.

De data, vi samler ind, hjælper vi med at bearbejde og analysere, så de kan danne grundlag for beslutninger, der skal træffes om fremtiden. Og vi viser dig, hvordan du og dine medarbejdere selv kan bruge de produkter, vi udvikler til jer.

Vi kan altså både hjælpe med at indsamle, bearbejde, analysere og implementere på baggrund af dataindsamling.

Vores system-matrix hedder Eia – Enversion Intelligent Assistant. Og du kan læse mere om den her. Hvis du er mere nysgerrig og gerne vil med lidt længere ind i maskinrummet, så læs mere her