En virtuel assistent på det finansielle område

Få frigivet ressourcer og skabt større overblik

En virtuel assistent på det finansielle område

Enversion Financial Assistance

ENVERSION_AH_logo_centered_RGB.png

FAST - Beyond Accounting

Hos Enversion har vi udviklet et redskab, vi kalder FAST. Det står for Financial Assistance, og det er et system, der kan hjælpe med at træffe den optimale beslutning inden for mange grene af det finansielle område.

Det kunne for eksempel være i forbindelse med indkøbsoptimering, momsrefusion eller automatisk fakturahåndtering. Mulighederne er stort set uendelige, for hele fundamentet i FAST bygger på vores assistentsystem Eia og vores grundlæggende måde at bygge løsninger op på. Du kan læse mere om Eia her og om Enversion-processen her.

FAST – Beyond Accounting er, som navnet indikerer, en helt ny tilgang til bogføring og fakturahåndtering. Og så er det i forhold til mange andre mere traditionelle løsninger på området hurtigt at trække oplysninger ud af.

Den grundlæggende tanke bag har været at udvikle en løsning, der ikke kræver oceaner af ressourcer til vedligehold og opdatering af regler, men som derimod løbende lærer af de data, der kommer ind i systemet. Det er kort sagt kunstig intelligens bragt ind i hverdagen. En metode, der betyder, at systemet lærer at ”tænke selv” og forholde sig til de omstændigheder, der knytter sig til for eksempel en faktura, eller hvad det nu er, man fodrer det med.

I vores løsning FAST er det muligt at arbejde i realtid. Det vil sige, at systemet altid anvender og forholder sig til operationelle data, der løbende bliver sendt ind i systemet. Det betyder f.eks. at en virksomhed kan få FAST til automatisk at beregne det rigtige kontonummer til en faktura baseret på indholdet af fakturaen, og det er atypisk for denne slags systemer. Derfor siger vi også, at det er beyond accounting.

Hvis du vil se et eksempel på en FAST – beyond accounting-løsning, vi har udviklet, så læs mere her. 

Kontakt

Vil du vide mere om Enversion Financial Assistance?