Kunstig intelligens i hverdagen

Lad teknologien gøre livet lettere

Eia - Enversion Intelligent Assistant

hjælper med at skabe overblik og værdi

ENVERSION_AH_logo_centered_RGB.png (1)

Eia - Enversion Intelligent Assistant

Mød Eia

Vores redskab til at bringe kunstig intelligens ind i hverdagen. Eia står for Enversion Intelligent Assistant, og hendes helt overordnede formål er at hjælpe vores kunder til at træffe den bedst mulige beslutning inden for netop deres fagområde.

For eksempel kan Eia hjælpe i økonomiafdelingen med at håndtere store dele af faktureringen automatisk. Eller hun kan hjælpe en læge med at vælge den rigtige behandling til en konkret patient. Eller hun kan udpege de borgere, der er i risiko for at blive massivt plejekrævende, hvis ikke man tager nogle ting i opløbet. Eller noget helt fjerde.

Det kommer nemlig helt an på, hvilke data Eia får adgang til, og hvad hun får at vide, hun skal kigge efter. Og her er det vores kunders behov, der er helt afgørende.

Eia – din personlige assistent

Du kan sammenligne Eia med at have en personlig assistent lige ved hånden. Hun er en hjælpsom virtuel kollega, der altid har det store overblik. Du skal bare spørge, så henter hun alle relevante oplysninger for dig og kommer med et godt råd til, hvad du skal gøre i en given situation. Den endelige beslutning sidder du med. Men det faktuelle grundlag til at vurdere ud fra, får du leveret af Eia.  

Hvad hun skal hjælpe med, hvilke systemer, oplysninger og funktioner hun skal have adgang til, og hvordan det rent praktisk skal sættes op, hjælper vi naturligvis med at finde ud af. Hos Enversion arbejder vi ud fra en holdning om, at vi vil skabe reel og målbar værdi for vores kunder. Det gør vi blandt andet ved hjælp af vores arbejdsproces, som du kan læse mere om her, hvis du er blevet nysgerrig.