Kunstig intelligens i hverdagen

Lad teknologien understøtte dine beslutningsprocesser

Eia - Enversion Intelligent Assistant

Hjælper med at skabe overblik og værdi

EIA.gif (1)

Eia - Enversion Intelligent Assistant

Eia er vores redskab til at bringe kunstig intelligens ind i hverdagen. Eia står for Enversion Intelligent Assistant, og dens helt overordnede formål er at hjælpe vores kunder til at træffe den bedst mulige beslutning inden for netop deres fagområde.

For eksempel kan Eia hjælpe i økonomiafdelingen med at håndtere store dele af faktureringen automatisk. Eller den kan hjælpe en læge med at vælge den rigtige behandling til en konkret patient. Eller den kan udpege de borgere, der er i risiko for at blive massivt plejekrævende, hvis ikke man tager nogle ting i opløbet. Eller noget helt fjerde.

Det kommer nemlig helt an på, hvilke data Eia får adgang til, og hvad den får at vide, den skal kigge efter. Og her er det vores kunders behov, der er helt afgørende.

Eia – din personlige assistent

Du kan sammenligne Eia med at have en personlig assistent lige ved hånden. Den er en hjælpsom virtuel kollega, der altid har det store overblik. Du skal bare spørge, så henter den alle relevante oplysninger for dig og kommer med et godt råd til, hvad du skal gøre i en given situation. Den endelige beslutning sidder du med. Men det faktuelle grundlag til at vurdere ud fra, får du leveret af Eia.  

Hvad den skal hjælpe med, hvilke systemer, oplysninger og funktioner den skal have adgang til, og hvordan det rent praktisk skal sættes op, hjælper vi naturligvis med at finde ud af. Hos Enversion arbejder vi ud fra en holdning om, at vi vil skabe reel og målbar værdi for vores kunder. Det gør vi blandt andet ved hjælp af vores arbejdsproces, som du kan læse mere om her, hvis du er blevet nysgerrig. 

Eller kontakt Janus Heie, 9244 5655.